موفقیت همکاران

۱۳۹۲/۰۴/۱۷

جشنواره خوارزمی

واحد تحقیقات هسته گزینش دانشگاه مقام سوم را در بین هسته های گزینش وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی را از آن خود کرد.

کسب مقام سوم در کاراته دختران ناحیه 1 کرمانشاه توسط فاطمه سعیدی فرزند حمیدرضا سعیدی همکار هسته گزینش دانشگاه را تبریک می گوییم.

(عکس دارد)

خانم فرانک خلیلی از بیمارستان امام رضا (ع) بعنوان پرستار نمونه استان انتخاب شد.
  آقای نصرت زمانی در مقطع کارشناسی ارشد رشته ارتباطات بین الملل دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات تهران پذیرفته شد.

تیم فوتسال بیمارستان امام رضا (ع) عنوان قهرمانی مسابقات فوتسال دانشگاه علوم پزشکی ( جام سلامت) را کسب کرد.

پذیرفته شدن خانم زهرا عطافر همکار دانشکده بهداشت در آزمون دکتری تخصصی رشته مهندسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی تهران